Kako možete uštedjeti energiju i još pri tome zaraditi?

6. svibnja 2013.

U srijedu 8.5.2013. u 19 sati u Čitaonici tiska u sklopu projekta „Zelena knjižnica“ kojem se javnost kroz aktivnosti knjižnice tijekom 2013. godine upoznaje i educira o ekološkoj problematici te širiti svijest o nužnosti očuvanja okoliša održat će se tribina pod naslovom „Kako možete uštedjeti energiju i još pri tome zaraditi?“ u suradnji s Gradom Koprivnicom, UNDP-om i Dječjim vrtićem „Smiješak“.

Predstavit će se jednostavne mjere uštede energije i energetske učinkovitosti. Predavanje se održava u sklopu provođenja ENCRO projekta kojem je cilj doprinijeti uštedi energije i smanjenju emisija stakleničkih plinova u kućanstvima.

Predavanje će voditi predstavnik UNDP Hrvatska Miljenka Vukovića, dipl. ing. geot., prof. uz stručnu suradnju Sandre Petak – Samardžić, dipl. ing. arh., voditeljica odsjeka prostornog uređenja Grada Koprivnice.
Cilj tribine je osvijestiti mogućnosti uštede, prenijeti konkretna znanja i upute kako efikasnije koristiti energiju i živjeti kvalitetnije, a plaćati manje ili bar ostati na istoj razini troškova u vremenu kad su cijene energenata visoke te ujedno imaju tendenciju daljnjeg rasta.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice