Jedinice lokalne uprave i samouprave koje financiraju članarinu u Knjižnici u 2018. godini

16. siječnja 2018.

Nakon Grada Koprivnice, Općine Gola i Općine Legrad, i Općina Đelekovec počinje financirati svojim učenicima i studentima članarinu u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica i to od početka 2018. godine. Dok Grad Koprivnica i Općina Gola financiraju članarinu svim svojim stanovnicima s prebivalištima na njihovom području, Općina Legrad financira članarinu učenicima srednjih škola, studentima i nezaposlenima.
 
Spomenimo da i sve općine na koprivničkom i đurđevačkom području financiraju svim svojim zainteresiranim stanovnicima članarinu u bibliobusu.

Svi ostali korisnici sami plaćaju članarinu prema postojećem cjeniku: za Dječji odjel 50,00 kuna, za Odjel za odrasle 100,00 kuna; učenici, studenti, umirovljenici, nezaposleni i volonteri plaćaju 50,00 kuna. Besplatnu članarinu imaju korisnici socijalne pomoći za uzdržavanje, djeca i mladi iz obitelji s troje i više djece (do kraja srednje škole) te djeca i mladi čija su oba roditelja nezaposlena (do završetka srednje škole).

Napominjemo i ovom prigodom da će učlanjivanja u novoj godini početi u ponedjeljak, 15.1.2018., jer će zbog zakonske obveze provođenja revizije knjižnog fonda, Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica biti zatvorena za korisnike prva dva tjedna u siječnju 2018. Za korisnike će raditi samo upravne službe te Čitaonica tiska i to od 8.00 do 15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice