Izložba slika namijenjenih aukcijskoj prodaji u okviru akcije “Darujte osmijeh Laticama”

16. siječnja 2017.

Izložba slika namijenjenih aukcijskoj prodaji u okviru akcije “Darujte osmijeh Laticama” u izlozima Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica

Od sredine prosinca 2016. godine u izlozima Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica postavljena je izložba slika namijenjenih aukcijskoj prodaji u okviru humanitarne akcije „Darujte osmijeh Laticama”. Poznati i manje poznati likovni umjetnici donirali su 30-ak umjetničkih djela nastalih na likovnoj koloniji, a prihod od aukcijske prodaje namijenjen je provedbi programa i projekata Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ kao što su rehabilitacija djece s teškoćama u razvoju, terapijsko jahanje i organizacija poludnevnog boravka za osobe s intelektualnim teškoćama.

S obzirom na to da je u izlozima Knjižnice izložen samo dio slika i da se postav izmjenjuje, sve slike namijenjene aukciji možete vidjeti na Facebook stranici Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ i u Facebook grupi Slike za aukciju humanitarne akcije „Darujte osmijeh Laticama“ https://www.facebook.com/groups/670039666509694/ .

Osim aukcije spomenutih slika, humanitarna akcija „Darujte osmijeh Laticama“ obuhvaćala je i prikupljanje donacija prodajom lampiona na otvaranju Koprivničke bajke te iznajmljivanjem klizaljki na koprivničkom klizalištu. Svi zainteresirani mogu sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji i uplatom donacije, a više informacija o tome može se pronaći na internetskoj stranici Udruge http://latice.hr/humanitarna-akcija-darujte-osmijeh-laticama/ .

Aukcija slika traje od 18.1.2017. do 14.3.2017. godine na internetskim stranicama Udruge: http://latice.hr/aukcija/

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice