Izložba “Radost druženja” Andreje Živko

31. ožujka 2016.

Od 1. do 17. travnja 2016. godine u izlozima Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica može se razgledati zanimljiva izložba Andreje Živko pod nazivom “Radost druženja”

Andreja Živko, umjetnica iz Đurđevca, završila je učiteljsku akademiju, smjer predškolski odgoj u Zagrebu. Vrlo rano pokazuje veliko zanimanje za dječje likovno izražavanje prateći ga kroz rad u vrtiću te kao voditelj likovnih radionica. Uživa u stvaranju pod nazivom ART OF MY HEART.

Voditeljica je dječjih likovnih radionica „Priča, bajka, slikovnica“. Od 2010. prestaje raditi u vrtiću i u potpunosti  se predaje svojoj najvećoj ljubavi – slikanju. U svom radu koristi kombiniranu tehniku.

Andreja Živko njeguje u sebi zaigranost i vrlo tvrdoglavo odbija odrasti, a svojim radovima i sve nas poziva na igru i budi u nama možda malo uspavano dijete, stvarajući slike anđela, slaveći obitelj, ljubav, prijateljstvo, slaveći život. Njezine ribice, kućice, ptičice, prinčevi i princeze, kraljevi i kraljice pozivaju nas u toplu priču i bude u nama ono najčišće i najljepše RADOST DRUŽENJA.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice