INFORMACIJE O EUOROPSKOJ UNIJI DOSTUPNE GRAĐANIMA U KNJIŽNICI I ČITAONICI “FRAN GALOVIĆ” KOPRIVNICA

10. siječnja 2012.

Svi zainteresirani građani koji se prije održavanja referenduma o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji žele dodatno informirati o ovoj temi, mogu naći potrebne informacije u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica.

Kao javna i demokratska ustanova te kao informacijsko središte u zajednici Knjižnica uvijek nastoji informirati građane o svim njima zanimljivim pitanjima, i prosljeđivati različite dostupne informacije građanima na uvid kako bi na temelju toga mogli sami donositi što kompetentnije zaključke i odluke.

Tako građani mogu u Knjižnici naći promotivne materijala koje je objavilo Ministarstvo vanjskih poslova i euro integracija – publikaciju “Što donosi članstvo u EU – pregled pregovaračkih poglavlja”, a također su na raspolaganju i letci Saveza za promjenu (www.s-p.hr) pod nazivom “Zašto glasati NE u EU” putem kojih se građanima žele prezentirati neke moguće negativne posljedice ulaska Hrvatske u EU.

Informativni materijali dostupni su u Odjelu za odrasle (u prizemlju), u Čitaonici tiska (na 1. katu) i u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice (na 2. katu) te putem bibliobusa na svim njegovim stajalištima.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice