Glasajte za Knjižnicu i čitaonicu

24. ožujka 2015.

Kao što smo već pisali Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica nominirana je za Nagradu WSIS – World Summit on Information Society Project Prize 2015. Natječaj za WSIS nagrade u 2015.  je platforma kako za identificiranje i predstavljanje  uspješnih modela rada koji se lako mogu primijeniti, pa tako i za isticanje nositelja tih projekata zbog njihovog truda pri ostvarivanju WSIS-ovog cilja – uključivog i održivog informacijskog društva. Cilj ove organizacije jest pružiti registar aktivnosti koje provode vlade, međunarodne organizacije, privatni sektor, civilno društvo i drugi subjekti.

Nagrade se dobivaju na temelju javnog glasanja. Rok za glasanje je 1. 5. 2015. Stranica je na engleskom jeziku te je za prijavu i glasanje potrebno osnovno poznavanje engleskog jezika.

1. Za glasanje je potrebno registrirati se i logirati (kliknite na VOTE) – više na  

2. Nakon toga kliknite na sljedeću poveznicu gdje mogu se vidjeti sve kategorije i nominirani projekti: . Glasati možete za jedan projekt u svakoj kategoriji.

3. Koprivnička knjižnice nominirana je u kategoriji C17. ETHICAL DIMENSIONS OF THE INFORMATION SOCIETY [kliknite na kućicu broj 17]  
Support to Roma people, Public library “Fran Galović” in Koprivnica, CROATIA

Pročitajte više o WSIS-u i natječaju na sljedećoj poveznici

Hvala na Vašem glasu!

 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice