Fotografski natječaj Bibliobusne službe: “Uhvaćeni u čitanju”

16. listopada 2018.

S ciljem promicanja zabavne strane čitanja i pismenosti u svim oblicima, Bibliobusna služba Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“, provest će Fotografski natječaj pod nazivom „Uhvaćeni u čitanju“. Natječaj će se provoditi u Mjesecu hrvatske knjige, a po završetku će tri najbolje fotografije natječaja primiti nagradu. Pobjednika će odabrati djelatnici Bibliobusne službe, a ocjenjivat će se kreativnost, originalnost i humor svake fotografije.

Fotografski  natječaj počinje 15. listopada i traje do 15. studenog. U natječaju mogu sudjelovati odrasli korisnici Bibliobusne službe.

Može se sudjelovati tako da se pošalje fotografija u digitalnom obliku s podatcima koji su nam potrebni u svrhu odabira najbolje: ime i prezime autora fotografije, adresa i broj telefona, a poruka mora sadržavati naznaku „Uhvaćeni u čitanju“. Fotografije trebaju sadržavati osobu ili više njih  koja čita/čitaju i biti poslana na adresu bibliobus@knjiznica-koprivnica.hr.

Tri najbolje fotografije objavit ćemo na mrežnim stranicama Knjižnice i društvenim mrežama Bibliobusne službe, uz prethodno obavještavanje autora. Mole se autori fotografija da obrate pažnju  na naš Pravilnik o zaštiti osobnih podataka, dostupan na web stranici Knjižnice, https://goo.gl/TeYoEa te da istovremeno ishode  svaku  potrebnu dozvolu za fotografiranje kako bi  zadovoljili  Opću Uredbu o zaštiti osobnih podataka.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice