Festival dječje knjige „Uberi priču“ u Koprivnici

1. rujna 2022.
Uberi priču

Festival dječje knjige „Uberi priču“ i ove godine održat će se u Koprivnici i razveseliti djecu pričama i zabavom u Gradskom parku . Na veselje svih mališana kroz „berbu slikovnica“ vodit će ih animatorica Nikolina Manojlović Vračar. U programu će sudjelovati pisci za djecu Željka Horvat-Vukelja, Sanja Lovrenčić i Igor Rajki koji će predstaviti svoje slikovnice „Magdalenina knjižnica na kotačima“, „Luda kuća“ i „Ljubavna, ljubavnija, najljubavnija“ koje će djeca kasnije moći i ubrati s krošanja stabala te ponijeti kući. Broj sudionika je ograničen.
Festival će se održati u Gradskom parku u subotu 10.9.2021. s početkom u 11.00 sati u okviru projekta „Volonteri u parku“. U slučaju kiše održat će se u Stručno znanstvenom odjelu knjižnice. Sudjelovati mogu djeca predškolske i rane osnovnoškolske dobi, a za sudjelovanje obavezne su prijave u Dječjem odjelu Knjižnice od 1. do 7. rujna 2022. ili pozivom na broj (048) 622 363 – kućni 105 i 106; 095 658 5433 te na e-mail adresu djecji@knjiznica-koprivnica.hr
Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica ovu manifestaciju provodi u suradnji s nakladničkom kućom „Mala zvona“ iz Zagreba. Radi se o autorskom projektu književnice Sanje Lovrenčić koji se održava u kontinuitetu od 2005. u Zagreb, a u Koprivnici od 2008. godine.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice