„E-knjiga i šećer na kraju“

23. listopada 2013.

U Mjesecu hrvatske knjige Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica provodi akciju „E-knjiga i šećer na kraju“ kojoj je cilj popularizacija elektroničke knjige i čitanja na drugačiji način. U okviru ove akcije u koprivničkim će se kafićima dijeliti paketići šećera s QR kodom za skidanje besplatne elektroničke knjige s interneta.
QR kod može očitati svaki mobitel s fotoaparatom i pristupom internetu koji ima instaliranu aplikaciju za čitanje QR kodova. Nekim su uređajima te aplikacije već tvornički instalirane, a za ostale postoji velik izbor besplatnih aplikacija koje se mogu skinuti s interneta. Naslov besplatne elektroničke knjige koju možete ovako dobiti neka ostane iznenađenje!
Osim akcije „E-knjiga i šećer na kraju“, Knjižnica u Mjesecu hrvatske knjige provodi i edukaciju tijekom koje svi zainteresirani korisnici mogu saznati osnovne informacije o e-čitaču Kindle Touch, o mogućim pravilima njegove posudbe u Knjižnici te iznijeti svoja očekivanja i iskustva. Informiranje će se odvijati utorkom 29. 10., 5. i 12. 11. 2013. od 13.00 do 15.00 sati.
Čitanje u elektroničkom okruženju postalo je svakodnevica, no čitanje elektroničkih knjiga kod nas još nije postalo uobičajeno. Ovim se akcijama i uslugama nastoji ukazati na tu mogućnost te popularizirati elektroničku knjigu kao novi medij za učenje, ali i razonodu u slobodno vrijeme.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice