Dvodnevna hobby art radionica u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica

8. kolovoza 2016.

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica nudi ovog ljeta nešto novo. Naime, po prvi puta održat će se kreativna radionica za odrasle, koji žele upoznati nove oblike relaksacije te učiniti nešto korisno i lijepo za sebe.

Riječ je o dvodnevnoj hobby art radionici za početnike, koja će se održati u ponedjeljak, 8. kolovoza i utorak, 9. kolovoza 2016. od 16.30 do 18.30 sati (Čitaonica tiska na 1. katu Knjižnice).

Radionica je besplatna i poklon je voditeljice Vesne Mađarić početnicima u hobby artu. Zbog ograničenog broja mjesta, prvih deset osoba koje dođu na radionicu imaju prioritet za sudjelovanje. Očekuje se da prisustvuju radionici oba dana njezinog održavanja.

Prvog dana radionice, u ponedjeljak 8. kolovoza sudionici će dobiti odgovor na pitanje    što je to kreativni hobby i koje su moguće tehnike kreativnog hobbya. Potom će slijediti praktični dio, a predmet izrade bit će  ukrasna vaza – tegla za cvijeće. Naučit će se koristiti tehnika rada s akrilnim bojama i  shabby  chic tehnika – voskanje te upoznavanje s drugim mogućnostima.

Drugi dan radionice,  u utorak 9. kolovoza polaznici nastavljaju s radom na izradi ukrasnog predmeta upoznavajući tehniku decoupage i njenu zanimljivu povijest nastanka u Kini. Uz tehniku decoupagea (vrste materijala: salveta, rižina salveta, rižin papir, decoupage papir), naučit će kako koristiti tehniku pittorico i tehniku završnog ukrašavanja.

Voditeljica radionice, Vesna Mađarić, kreativna je hobistica, koja je edukacije završila u radionicama  Hobbychic u Zagrebu, koje vodi Tea Jurković te u Križevcima, koje vodi  Jadranka Šabarić. Svoje radove izlagala je u Knjižnici i čitaonici „ Fran Galović“ Koprivnica (izložbe uz Božić i Uskrs).

Knjižničari će sudionicima radionice predstaviti bogati izbor hobby art priručnika, koji se mogu posuditi u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice