Drugi ljetni TEDxKoprivnicaLibrary

9. kolovoza 2019.

U ponedjeljak, 12.8.2019. u 20.30 sati održava se drugo ovogodišnje ljetno izdanje TEDxKoprivnicaLibrarya u dvorištu Kina i Knjižnice. Gledaju se snimke TED govora na temu „Snaga igre u našem svakodnevnom životu“ pa dođite i otkrijte zaigrano dijete u sebi koje se želi vratiti igri te na taj način poboljšati svoju učinkovitost, kreativnost i pamćenje.

Ljetna TEDxKoprivnicaLibray druženja namijenjana su svima kojima je teško pričekati sljedeću konferenciju i uživati u idejama vrijednim širenja. Uz zanimljive govore, kokice bez kojih je „nezamislivo“ pogledati dobar film i osvježenja TEDxKoprivnicaLibrary druženja su izvrsno i inspirativno večernje opuštanje za početak radnog tjedna.

Pa ako niste imali prilike do sada doći u prekrasan ambijent dvorišta Knjižnice i Kina koje svake godine postaje sve ljepše i ljepše zahvaljujući umjetnicima koji gostuju na Street Art festivalu ovo vam je idelna prilika.

Sponzori bez kojih ovakvih druženja ne bi bilo su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Podravka, Inducta, Noa, Etnokaj, Pan, Tiskara Rihtarić, Avalon, 2che, Sana delikatese, Le Petit, MeseCO, Turistička zajednica Grada Koprivnice i Top Audio. 

Medijski pokrivaju Glas Podravine, Radio Glas Podravine, Epodravina.hr, Drava.info, Radio Drava, Radio Koprivnica i SrceTV. 

Pridružite se idejama vrijednim širenja.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice