Druga kreativna radionica za djecu „Sezame, otvori se!“

12. svibnja 2022.

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica u četvrtak, 19.5.2022. u 18 h u prostoru Makerspacea, održava se druga po redu kreativna radionica za djecu „Sezame, otvori se!“.

Tema radionice u  svibnju bit će malo drugačija od prijašnjih, a ovaj je put sretan odabir pao na glazbu, glazbene instrumente i zvukove. U goste nam dolaze mladi Koprivničanci Petar Unger i Tanja Vugrinec, a sa sobom će donijeti svoje neobične i obične glazbene instrumente. Osim što Petar i Tanja vole prirodu, šumu, biljke i zvukove koji dolaze iz prirode, vole i svirku na neobičnim glazbenim instrumentima. Tijekom radionice otkrit ćemo različite nazive svih tih neobičnih glazbala, a koji će to sve instrumenti biti – neka za sada ostane naša mala tajna. Sviramo, bubnjamo, pjevamo i pričamo o glazbi i zvukovima! I osjećamo ritmove različitih kontinenata!

Pronaći ćemo i knjige i slikovnice na temu glazbe koje možete posuditi u knjižnici i proučiti i otkriti novi  svijet zvukova i ritmova uz pomoć raznovrsnih glazbala!

Veselimo se vašem dolasku i dobro došli na svirku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice