Događanja za djecu i mlade u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica od 4. do 9. ožujka

27. veljače 2013.

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica pripremila je tijekom ožujka brojna događanja za djecu i mlade. Pored pričaonica za bebe i malu djecu, održat će se tematske pričaonice za djecu predškolske dobi (francuske pričaonice, „zelena“ pričaonica), uskrsne kreativne radionice, radionice informacijskog i informatičkog opismenjavanja te radionica učenja talijanskog jezika.
Početkom idućeg tjedna u Pričaonici za djecu obilježiti će se Dani frankofonije u suradnji s Francuskim krugom Koprivnica. „Francuska pričaonica“ namijenjena je djeci od 4 do 6 godina, a održat će se u ponedjeljak, 4.3.2013. od 16.30 do 17.00 sati. Voditeljica „Francuske pričaonice“ bit će Kristina Koluder.
Radionica za djecu i mlade „Surfanje u knjižnici“ – osnovna poduka u pretraživanju informacija na siguran način održat će se u srijedu, 6. ožujka s početkom u 13.00 sati u Dječjem odjelu.
U subotu, 9.3.2013 u 10.00 sati (Soba za sastanke na 1. katu) održat će se Uskrsna radionica za slijepu i slabovidnu djecu i mlade i njihove vršnjake zdravog vida. Ovu integracijsku radionicu Knjižnica provodi u suradnji s Udrugom slijepih koprivničko-križevačke županije i s Hartmann d.o.o Hrvatska. U radionici će se oslikavati Hartmann jaja pod vodstvom koprivničkih slikara Gordane Špoljar Andrašić i Ivana Andrašića.
Radionica na talijanskom jeziku „Giocchiamo in italiano! = Igrajmo se na talijanskom“ održat će se u subotu, 9.3.2013. u 10.00 sati, a namijenjena je djeci od 5 do 8 godina. U sve popularnijem programu Knjižnice za djecu predškolske i rane školske dobi, pod vodstvom knjižničarke Marinele Gogić, kroz igru, djeca će upoznati pojmove i običaje vezane uz Uskrs.

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže ovim programima.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice