Događanja u tjednu od 5. do 10. ožujka 2018.

2. ožujka 2018.

 U tjednu koji dolazi Knjižnica je pripremila tradicionalnu Pričaonicu za predškolce, predstavljanje knjige, putopisno predavanje i prigodnu kreativnu radionicu za djecu i odrasle. Vjerujemo da će svatko naći nešto u čemu će uživati. 

     U ponedjeljak, 5.3.2018. od 16.30 do 18.00 sati u Dječjem odjelu održat će se Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje. Čitat će se priča „Kravica Šarica“. Pričaonica se odvija u okviru programa „Čitajmo im od najranije dobi“, a vodi ju Branka Grudić, odgajateljica.

    U srijedu, 7.3.2018. u 19.00 sati u Stručno – znanstvenom odjelu održat će se putopisno predavanje u okviru programa „Svijet na dlanu“. Goran Parabić predstavit će se s predavanjem „80 dana Latinske Amerike – od Mexica do Perua“. Govorit će o Meksiku i piramidama Teotihuacana, Ekvadoru i pet tjedana volontiranja na obali Pacifika, divotama Kolumbije i nepromišljenom prelasku granice po noći, o trodnevnom putovanju teretnim brodom do Perua te o nekoliko tjedana života u Amazonskoj prašumi. Njegovo putovanje trajalo je oko dva i pol mjeseca, a na predavanju će se dotaknuti svojih avantura, spoznaja i doživljaja.

   Isti dan, u srijedu 7.3.2018. od 13.00 sati u Dječjem odjelu za sve zainteresirane odvija se radionica „Digitalni laboratorij: micro: bitovi, web 2.0. alati i korisne web stranice“. Radionica se odvija u okviru programa „Nove tehnologije“, a vode ju knjižničarke u Dječjem odjelu.

   U petak, 9.3.2018. u 18 sati u Čitaonici tiska Josipa Pavičić Berardini predstavit će knjigu „Šest milimetara“. Uz autoricu, na predstavljanju knjige koje se održava u okviru programa „Zajedno do zdravlja“ gostovat će dr. Marija Sačer, predsjednica Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije  i Željka Zetović, predsjednica Udruge žena s bolestima dojke „Nada“ iz Koprivnice.

   Četvrtkom i petkom od 15.00 do 17.00 sati, a subotom od 11.00 do 13.00 sati u Dječjem odjelu, također u okviru programa „Nove tehnologije“, dostupan je Play Station 4.

    U subotu, 10.3.2018. u 10.00 sati u sobi za sastanke na 1. katu održat će se „Uskrsna radionica“ u suradnji s Hartmannom i Udrugom slijepih Koprivničko – križevačke županije. Radionica se odvija u okviru programa „Kreativnost i različitost“, a dobrodošla su djeca i odrasli.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice