Događanja u Knjižnici u tjednu od 4. do 9. lipnja 2018.

1. lipnja 2018.

U ponedjeljak, 4.6. od 16.30 do 18.00 sati u Dječjem će se odjelu održati Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje. Pričaonica se odvija u sklopu programa „Čitajmo od najranije dobi“, čitat će se priča Moji novi prijatelji, a vodit će ju odgajateljica Branka Grudić.

U srijedu, 6.6. u 18 sati u Čitaonici tiska, a u suradnji s Hrvatsko-norveškim društvom iz Zagreba održat će se zanimljivo multimedijalno predavanje Kon-Tiki, Thor Heyerdahlova ekspedicija na splavi preko Tihog  oceana. Predavanje će održati  Nevenka Romanić Kristensen, dopredsjednica Hrvatsko-norveškog društva.

U subotu, 9.6. u 11.00 sati održat će se program „Uberi priču“. „Uberi priču“ ove godine osim Sanje Lovrenčić, autorice projekta, dovodi u goste i Silviju Šesto te Ivana Tudeka, a u zabavljanju klinaca pomaže im i znatiželjna Nina. Stabla će opet biti okićena knjigama, a odvijat će se i niz događanja u kojima se smijenjuju kratki nastupi pisaca, autora pojedinih slikovnica. Svako dijete koje toga dana dođe dobrodošlo je i može „ubrati“ slikovnicu.

 „Uberi priču“ odvija se u suradnji s izdavačkom kućom Mala zvona i Šarenim dućanom Koprivnica. Ove godine Knjižnica se ovim programom uključuje i u nacionalni projekt „Živjeti zdravo“ budući da se program odvija na otvorenom, a u njemu će biti angažirani i volonteri. Program se odvija na terasi ispred Knjižnice i gradskom parku, a u slučaju kiše u Stručno – znanstvenom odjelu.

Svake srijede, od 13.00 sati u Dječjem odjelu za sve zainteresirane održava se radionica „Digitalni laboratorij“ – micro: bitovi, web 2.0 alati i korisne web stranice. Vode ju knjižničarke u Dječjem odjelu.

Petkom je na redu tečaj „Mala škola korištenja pametnih telefona za starije osobe“. Odvija se od 15.00 do 16.00 sati u Sobi za sastanke na 1. katu, a za tečaj se prethodno potrebno najaviti na e mail petar@knjiznica-koprivnica.hr ili na 048/622-363 (kućni 108).

Također, svaki četvrtak i petak od 15.00 do 17.00 sati, a subotu od 11.00 do 13.00 sati moguće se i zabaviti uz Play Station 4  u Dječjem odjelu Knjižnice.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice