Događanja u Knjižnici u tjednu od 15. do 20.1.2018.

16. siječnja 2018.

Nakon provedene revizije knjižne građe, Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica 15. siječnja 2018. ponovo otvara svoja U ponedjeljak, 15. siječnja 2018., od 16.30 do 18.00 sati u Dječjem odjelu, održat će se Pričaonica za predškolce od 4 godine nadalje. Pričaonicu će voditi odgajateljica Marta Kečanović, a čitat će se priča Lisica je naučila da sreća stanuje u srcima.

Druga po redu Zimska tržnica knjiga održat će se u subotu, 20. siječnja 2018., od 9.00 do 13.00 sati ispred koprivničke Knjižnice i čitaonice Fran Galović ili u veži u slučaju lošeg vremena.Na tržnici knjiga svi zainteresirani građani mogu bez prethodne najave prodavati svoje primjerke knjiga. Isto tako, Knjižnica će svoje otpisane primjerke knjiga prodavati u Odjelu za odrasle.Partner u organizaciji ovog događaja je koprivnički Šareni dućan, a tržnice knjiga održavaju se redovito svake treće subote u mjesecu.

Isto tako, u subotu, 20. siječnja, od 10.00 do 10.45 sati u Dječjem će se odjelu održati Njemačka pričaonica koju vode nastavnice njemačkog jezika, a tema je Obitelj=Famile.

Za kraj napominjemo da će se u izlozima knjižnice moći razgledati i izložbe pod naslovima: Ukoričena predavanja poznatih znanstvenika Stručno – znanstvenog odjela, Novi naslovi u Odjelu za odrasle Odjela za odrasle i Slikovnice koje će zavoljeti i odrasli čitatelji Dječjeg odjela.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice