Događanja u Knjižnici prvog tjedna u prosincu

1. prosinca 2017.

DOGAĐANJA U KNJIŽNICI I ČITAONICI „FRAN GALOVIĆ“ OD 4. DO 9. PROSINCA 2017.

U prvom tjednu posljednjeg mjeseca u godini Knjižnica je za svoje korisnike pripremila prigodnu blagdansku pričaonicu za najmlađe, tradicionalno će nagraditi najčitatelje tiskanih i zvučnih knjiga, a održat će i susret sa svim volonterima koji su kroz godinu na neki način pridonijeli i pomogli knjižničarima i knjižnici u obavljanju svakodnevnih stručnih i ostalih poslova, a neće izostati ni književni susret, odnosno predstavljanje knjige. O čemu se točno radi donosimo u nastavku.

U ponedjeljak, 4.12.2017. od 16.30 do 18.00 sati u Dječjem odjelu održat će se pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje koju će voditi odgajateljica Marta Kečanović, a čitat će priču pod naslovom „Zimska priča“. 

U utorak, 5.12.2017., u 18.00 sati, u Gradskoj vijećnici Koprivnica, Ankica Bistrović predstavit će svoju knjigu „Gliboki trogi“. Uz nju, knjigu će predstaviti profesorica Jasminka Vugrinec. Susret se održava u suradnji s Povijesnim društvom Koprivnica.

Još jedno događanje koje će obilježiti utorak je susret s volonterima Knjižnice koje će se upriličiti povodom Svjetskog dana volontera, 5.12., u Čitaonici tiska na 1. katu. Susret svih volontera koji su na neki način pomogli svojim radom i doprinijeli u obavljanju stručnih i manipulativnih poslova knjižničarima i knjižnici započet će u 19.00 sati.

U srijedu, 6.12.2017. u 13.00 sati u Dječjem odjelu održava se „Digitalni laboratorij“ – micro: bitovi, web 2.0 alati i korisne web stranice, a voditeljice su knjižničarke u Dječjem odjelu.

U subotu, 9.12.2017. u 10.00 sati u Čitaonici tiska, na prvom katu, održat će se „Susret s najčitateljima tiskanih i zvučnih knjiga u 2017. godini“. Kao i svake godine, Knjižnica organizira ovaj susret kako bi nagradila korisnike svih odjela koji su prema statistici u tekućoj godini posudili, pročitali ili odslušali najveći broj građe.

Napomena: 

Ranije najavljen književni susret sa književnicom Sanjom Polak koji se trebao održati ovaj tjedan u sklopu programa „Bibliobus Vam dovodi u goste…“ odgađa se za siječanj zbog spriječenosti književnice.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice