Događanja u Knjižnici od 8.8. do 12.8.2016.

8. kolovoza 2016.

     U tjednu od 8. do 12. kolovoza 2016. godine u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica očekuju Vas događanja koja će razveseliti sve uzraste. Programe, radionice i susrete pripremili su knjižničari sa svojim redovitim i novim suradnicima. Za odrasle je na  programu radionica „Hobby art“, a nastavlja se i ciklus zdravstvenih susreta pod suncobranima na temu „Pravilna priprema pacijenta za vađenje krvi u medicinsko-biokemijskom laboratoriju“. Za djecu će se održati kreativna radionica izrade mandale, dok će se za djecu predškolske dobi voditi redovita pričaonica. Tu je i radionica namijenjena mladima pod nazivom „Kreativnost u digitalnom svijetu“. 
    
     U ponedjeljak 8.8.2016. od 17.30 do 18.30 sati u Dječjem odjelu održat će se redovita pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje. Pričaonicu će voditi odgajateljica Marta Kečanović, a čitat će priču Kako uhvatiti zvijezdu padalicu.

       U ponedjeljak i utorak, 8.8. i 9.8. 2016. od 16.30 do 18.30 sati, u Sobi za sastanke održat će se radionica pod nazivom „Hobby art“ – za odrasle koju će voditi Vesna Mađerić na kojoj će polaznici izrađivati ukrasne predmete različitim kreativnim tehnikama. Knjižničari će pripremiti literaturu na temu radionice koja će se odmah moći posuditi u Knjižnici.

     U srijedu 10.8.2016. u 10.00 sati na terasi ispred Knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska, održat će se Kreativna radionica izrade mandale. Polaznici će saznati što je to mandala te se okušati u izradi zajedničke mandale koristeći prirodne materijale. Radionica je namijenjena djeci predškolske i osnovnoškolske dobi, a provodi se u suradnji s udrugom za promicanje indijske kulture „Lotus“ iz Zagreba.

    U petak 12.8.2016. u 10.00 sati u Dječjem odjelu održat će se radionica za mlade pod nazivom „Kreativnost u digitalnom svijetu“. Tijekom radionice djeca će upoznati nove tehnologije koje mogu koristiti u slobodno vrijeme, ali i za izradu školskih projekata. Radionicu će voditi Ida Gašpar, dipl. knjižničar.

   U petak 12.8.2016.  u 10.00 sati na terasi ispred Knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska održat će se program Zdravstveni susreti pod suncobranima. Program se redovito provodi u suradnji s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica. Tema susreta će biti „Pravilna priprema pacijenta za vađenje krvi u medicinsko-biokemijskom laboratoriju“, a o njoj će govoriti Sonja Podolar, spec.med.biokemije i lab.medicine i Nikolina Puc, spec.med.biokemije i lab.medicine. Posjetitelji će moći saznati zašto laboratorijski nalazi nose i do 70 % informacija neophodnih za postavljanje dijagnoze, donošenje odluke o terapiji ili tijeku liječenja pacijenta.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice