DOGAĐANJA U KNJIŽNICI OD 4.8. – 10.8.2008

31. srpnja 2008.

Ponedjeljak, 04.08.2008. od 10.00 do 11.00 sati (pod suncobranima ispred Knjižnice ili u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska na prvom katu Knjižnice)

Konzultacije sa zdravstvenim stručnjacima “Zajedno do zdravlja” (u suradnii s Općom bolnicom “Dr. Tomislav Bardek” Koprivnica i Zavodom za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije

TEMA: „Kvalitetnom vodom do zdravlja“ – mr. Sc. Jasna Nemčić Jurec, dipl. Ing. Med. Biokemije (Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije )

Voda je bitna za sva živa bića pa tako i čovjeka. Za zdravlje je potrebna „zdrava“ voda. Je li voda koju pijemo zdrava za piće? Upoznat ćemo Vas s elementima koji određuju kvalitetu vode za piće te gdje možete testirati svoju vodu.

Ponedjeljak, 04.08. 2008. od 16.30 do 18.00 sati (Dječji odjel)

Ljetna pričaonica za predškolce – “Zvučna slikovnica – što je to?”. Voditeljica: Branka GRUDIĆ, odgajateljica

Četvrtak, 07.08.2008. u 10.00 sati (pod suncobranima ispred Knjižnice ili u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska na prvom katu Knjižnice )

Likovna radionica baka iz Doma za starije u Koprivnici – za djecu i odrasle

Nakon prošlogodišnje izuzetno dobro posjećene radionice izrade nakita pod suncobranima, gošće Knjižnice su ponovno bake iz Doma za starije.Osim što će nam prenijeti svoje kreativne vještine, ovo druženje obogatit će pričama i pjesmama iz svoje mladosti.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice