Događanja u Knjižnici od 4.7. do 8.7.2016.

1. srpnja 2016.

U ponedjeljak 4.7.2016.  od 17.30 do 18.30 sati u Dječjem će se odjelu održati redovita Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje. Voditeljica pričaonice, odgajateljica Marta Kečanović, čitat će priču Petra putuje na praznike.

U utorak 5.7.2016. točno u podne u Dječjem će se odjelu održati videoprojekcije filmova prema izboru djece. „Filmovi u podne“ ljetni je program dječjeg odjela kojemu je cilj potaknuti djecu da u Knjižnici uživaju u filmovima prema svom izboru, a filmove biraju popunjavanjem on-line upitnika na sljedećoj adresi https://goo.gl/gaESgF.

U srijedu 6.7.2016. u 10.00 sati  održat će se prvi program na terasi ispred Knjižnice. Bit će to Likovno – poetska kreativna radionica „FRANU U ČAST“ za djecu od 5 do 12 godina. Cilj je ove radionice upoznavanje djece s pjesmama Frana Galovića te kreativno izražavanje na temu njegovih motiva. Uz čitanje poezije Frana Galovića s motivima prirode, djeca će se pod vodstvom Ivane Kranželić kreativno izraziti korištenjem prirodnih materijala.
    
U petak 8.7.2016. od 10.00 do 10.45 u Dječjem će se odjelu održati radionica za djecu od 5 do 7 godina “Istražujemo i igramo se s tabletima”. Voditeljice radionice su knjižničarke u Dječjem odjelu, a tijekom radionica polaznici će uz zanimljive aplikacije na tablet računalu savladavati slova, brojeve i strane jezike, slušati zvučne priče i razvijati logiku.

U petak 8.7.2016. u 10.00 sati na terasi ispred Knjižnice održat će se prvi u nizu „Zdravstvenih susreta pod suncobranima“. Program se provodi u suradnji sa zdravstvenim stručnjacima iz Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica, a tema prvog ovoljetnog susreta je Perite ruke – spasite živote o kojoj će govoriti Snježana Vuljak, bacc. med. ses. i Anita Galinec, bacc. med. ses.
Higijena ruku bitna je komponenta u zdravstvenoj skrbi pacijenta. Ovim predavanjem predavačice će istaknuti važnost pravilne higijene ruku zdravstvenih djelatnika, posjetitelja, ali i bolesnika koji primaju zdravstvenu skrb.
Snježana Vuljak, bacc. med. ses. rođena je 1963. godine u Đurđevcu. Srednju medicinsku školu završila je 1982. godine  u Bjelovaru.  Od 1983. godine radi u Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica. Višu medicinsku školu završila je uz rad 1996. godine, a tečaj trajne edukacije prevencije i kontrole bolničkih infekcija završila je 2015. godine. Od 1998. godine radi kao sestra za kontrolu i prevenciju bolničkih infekcija u istoj ustanovi.
Anita Galinec, bacc. med. ses. rođena je 1982. godine u Koprivnici, a Srednju medicinsku školu završila je u Koprivnici 2000. godine. Od 2001. godine zaposlena je u Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ u Koprivnici na Odjelu za Psihijatriju. Stručni studij sestrinstva u Varaždinu završila je 2013. godine i od onda je zaposlena u Jedinici za kvalitetu iste ustanove. Obavlja poslove vezane uz prevenciju bolničkih infekcija.

U slučaju kiše ili lošeg vremena programi predviđeni za održavanje na terasi ispred Knjižnice održat će se u Čitaonici tiska na 1. katu Knjižnice.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice