Događanja u knjižnici od 29. kolovoza do 2. rujna

26. kolovoza 2016.

U tjednu od 29. kolovoza do 3. rujna 2016. godine u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica očekuje Vas redovita pričaonica za djecu predškolske dobi, ljetni TEDxKoprivnicaLibrary, radionica francuskog jezika za djecu od 5 do 10 godina te predstavljanje slikovnice i radionica.

U ponedjeljak 29.8.2016. od 17.30 do 18.30 sati u Dječjem odjelu održat će se redovita pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje. Pričaonicu će voditi odgajateljica Marta Kečanović, a čitat će priču „Kristofor i bicikl“.

U utorak, 30.8.2016. od 18.00 do 18.45 sati u Dječjem odjelu u sklopu programa Jezični globus održat će se radionica francuskog jezika za djecu od 5 do 10 godina koju će voditi Irena Novak, mag. educ. francuskog jezika i književnosti i mag. etnologije i kulturne antropologije.

U utorak 30.8. u 21 sat održat će se ljetno izdanje TEDxKoprivnicaLibrarya tj. projekcije zanimljivih TED govora pod temom „Praktične ideje iz TEDove kuhinje“ koje su odabrali organizatori. Namjena tih govora je da si olakšamo svakodnevnicu i razmislimo o stvarima koje možda ne uočavamo. Projekcija će se održati u dvorištu knjižnice i Kina Velebit, a u slučaju kiše u Stručno-znanstvenom odjelu knjižnice. Uz pomoć naših partnera spremna su i razna iznenađenja i osvježenja.

U subotu 3.9. od 10.00 do 11.00 sati u Dječjem odjelu održat će se predstavljenje slikovnice i radionica pisanja pisma „Sigurnost u prometu“ u suradnji s PU Koprivničko-križevačke županije i Filatelističkim društvom Koprivnica. Program je namijenjen za djecu predškolske i rane osnovnoškolske dobi.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice