Događanja u Knjižnici od 20. do 24. kolovoza

17. kolovoza 2018.

U ponedjeljak, 20.8. održat će se „Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje“. Čitat će se priča „Olujni kit“, a Pričaonicu će voditi odgajateljica Marta Kečanović od 17.30 do 18.30 sati u Dječjem odjelu.

U utorak, 21.8. održat će se sastanak čitateljskog kluba Knjižnice „Između redaka“. Susret će se održati u Le Petit Caféu, a kako je ovo ljetni sastanak, odlučili smo imati malo opušteniji  pristup čitanju te smo čitali slikovnice po izboru koje se mogu posuditi u Dječjem odjelu Knjižnice. Sastanak će se održati u 17.00 sati, a svi odrasli koji se još uvijek osjećaju kao djeca slobodni su pridružiti nam se. Voditeljica čitateljskog kluba je dipl. knjižničarka Maja Krulić Gačan.

Svaki četvrtak od 13.00 sati održava se radionica „Digitalni laboratorij“: micro bitovi, web 2.0 alati i korisne web stranice. Radionicu vode knjižničarke u Dječjem odjelu.

Isto tako, srijedom, četvrtkom i petkom odvija se aktivnost „Zabavi se uz Play Station 4“ i to od 12.00 do 15.00 sati u Dječjem odjelu.

U petak, 24.8. održat će se još jedan „Zdravstveni susret pod suncobranima“ s temom „Ljekovita moć plesa“. Predavačica nam je Marina Tomac Rojčević i od dobrobitima plesa će nam govoriti u 10.00 sati u dvorištu Knjižnice i Kina, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska.

Svakim danom održava se program za poticanje čitanja tijekom ljeta „Olimpijada čitanja“ u kojoj sudjeluju učenici 3. razreda osnovnih škola. Program traje do 31.8.2018. u radno vrijeme Dječjeg odjela Knjižnice.

Isto tako, svakim danom u prijepodnevnim satima, od 8.00 do 12.00, održavaju se konzultacije srednjoškolaca sa studentima pod nazivom „Studij i studiranje – kako se snaći“. Stipendisti Grada Koprivnice koji će  prodavati otpisane knjige na terasi ispred knjižnice ili će u slučaju lošeg vremena biti uključeni u rad u prostorima Knjižnice, podijelit će iskustva i praktične savjete o svojim studijima i studentskom životu sa zainteresiranim budućim studentima – brucošima i srednjoškolcima, kao i njihovim roditeljima. 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice