Događanja u Knjižnici od 2. do 7. studenoga 2015.

30. listopada 2015.

Sljedeći će tjedan u koprivničkoj Knjižnici i dalje biti u znaku Mjeseca hrvatske knjige i obilježavanja Dana grada Koprivnice te Dana hrvatskih knjižnica. Uz redovitu Pričaonicu za predškolce valja istaknuti uručivanje donacije zbirke umjetničke keramike Knjižnici te poduku o korištenju e-knjižnice Hrvatske knjižnice za slijepe. Korisnike će sigurno razveseliti i Dan otvorenih vrata koji će obilovati zanimljivim aktivnostima te 6. TEDxKoprivnicaLibrary konferencija na kojoj ih očekuje nekoliko vrlo zanimljivih govornika.
    
U ponedjeljak 2.11. bit će održana redovita Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje koju će voditi odgajateljica Branka Grudić. Pričaonica se održava od 16.30 do 18.00 sati u Dječjem odjelu, a mališani će ovoga puta uz Dan grada Koprivnice slušati priču Moj grad je najljepši.

U utorak 3.11. u 11.00 sati Likovna udruga Motacilla alba i Osnovna škola „Antun Nemčić Gostovinski“ Knjižnici će povodom Dana grada Koprivnice svečano uručiti zbirku umjetničke keramike.

U četvrtak 5.11. u 11.00 sati u suradnji s Hrvatskom knjižnicom za slijepe u Zagrebu i Udrugom slijepih Koprivničko-križevačke županije u Čitaonici tiska održat će se poduka o korištenju e-knjižnice Hrvatske knjižnice za slijepe.

Povodom Dana grada Koprivnice u petak 6.11. u 18.30 sati u Stručno-znanstvenom odjelu održat će se 6. TEDxKoprivnicaLibrary konferencija na kojoj posjetitelje očekuje šest životopisnih govornika, zanimljive teme, dobra glazba te prije svega dobra zabava upakirana u poučni sadržaj. Pozivaju se svi zainteresirani da dođu i poslušaju što imaju reći Tinka Kalajžić, Korado Korlević, Miljenko Flajs, Ivana Bašić, Mario Grobenski i Vlatko Štampar te pogledaju zanimljive i inspirativne govore iz baze TED govora.

Bibliobus će se u petak 6.11. u 10 sati povodom Dana grada Koprivnice uputiti u posjet djeci u Podravskom suncu.

U subotu 7.11. od 8.00 do 13.00 sati povodom Dana grada Koprivnice i Dana hrvatskih knjižnica održat će se već tradicionalna manifestacija Dan otvorenih vrata Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica.  Cilj je ove manifestacije upoznati građane, prije svega one koji još nisu članovi knjižnice, s knjižničnim uslugama, zbirkama i prostorom i to pod stručnim vodstvom knjižničara. Ovom će se prilikom svi oni koji inače nemaju pravo na besplatnu članarinu moći besplatno učlaniti u Knjižnicu, a „zaboravljivi“ će korisnici i ove godine moći vratiti knjige bez plaćanja zakasnine.  U Odjelu za odrasle pripremili su i nagradnu igru za posjetitelje, a uz to moći će se i povoljno kupiti otpisane knjige.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice