Događanja u Knjižnici od 16. do 21. studenoga 2015.

13. studenoga 2015.

Programe u Mjesecu hrvatske knjige u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica uspješno smo priveli kraju pa sljedeći tjedan nastavljamo s redovitim programima. Za najmlađe korisnike pripremili smo pričaonice, a one nešto starije očekuje 2. Jesenska tržnica knjiga.
U Dječjem će se odjelu Knjižnice u ponedjeljak 16.11. održati Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje u vrijeme od 16.30 do 18.00 sati. Pričaonica će se održati pod vodstvom odgajateljice Branke Grudić, a čitat će se priča „Kraljevska pusa“ koja govori o hrabrom vitezu koji kreće u potragu za odbjeglom kraljevskom pusom.
U subotu 21.11. održat će se Pričaonica za bebe i malu djecu do 3 godine. Pričaonica će se održati u Čitaonici tiska (1. kat)  u tri termina; u 9.30 sati za djecu od 6 do 18 mjeseci , u 10.30 sati za djecu od 18 mjeseci do 2 godine i u 11.30 sati za djecu od 2 do 3 godine. Tema pričaonica bit će „Čitaj mi!“ – uloga slikovnice u razvoju djeteta, a u njoj će odgajateljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta govoriti o razvijanju pravilnog odnosa djece prema slikovnicama. Objasnit će roditeljima kako mogu stvoriti poticajno okruženje za slušanje priča, a knjižničarka Dolores Vrbanić ponudit će im literaturu na tu temu koja se može posuditi u Dječjem odjelu Knjižnice.
U subotu 21.11. od 9 do 13 sati bit će održana 2. jesenska tržnica knjiga u suradnji sa Šarenim dućanom iz Koprivnice. Zbog velikog interesa građana za prodajom knjiga na ljetnim tržnicama, Knjižnica i Šareni dućan organizirat će i Jesenske tržnice knjiga koje će se održavati svaku 3. subotu u mjesecu. Svi zainteresirani građani mogu bez prethodne najave donijeti svoje knjige i prodavati ih ispred knjižnice ili u veži u slučaju lošeg vremena, a Knjižnica će prodavati svoje otpisane primjerke u Odjelu za odrasle.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice