Događanja u Knjižnici od 15.8. do 20.8.2016.

12. kolovoza 2016.

 

U tjednu od 15. do 20. kolovoza 2016
. godine u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica očekuje Vas edukativna radionica o tabletima za djecu, nastavlja se program Filmovi u podne. Također, nastavlja se i cikluso Zdravstvenih susreta pod suncobranima u suradnji s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica.

 U utorak, 16.8.2016. u 12.00 sati u Dječjem odjelu, održat će se program Filmovi u podne. Prema izbor djece puštat će se video projekcije.

 U petak, 19.8.2016. od 10.00 do 10.45 u Dječjem odjelu, održat će se edukativna radionica pod nazivom “Istražujemo i igramo se s tabletima”. Radionica je namijenjena djeci od 5 do 7 godina. U radionicama za djecu predškolske dobi polaznici će uz zanimljive aplikacije na tablet računalu savladavati slova, brojeve i strane jezike, slušati zvučne priče i razvijati logiku. Voditeljice radionice su knjižničarke u Dječjem odjelu.

 U petak, 19.8.2016. u 10.00 sati na terasi ispred knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska nastavlja se ciklus Zdravstvenh susreta pod suncobranima, u suradnji s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica. Tema susreta je „Usklađena primjena lijekova“. O temi će govoriti Darija Kuruc, mag.pha. kojoj je zahvaljujući projektu Europske unije u koji je uključena i koprivnička bolnica
omogućeno aktivno raditi na usklađenju terapije čiji je cilj povećati sigurnost bolesnika te pomoći liječnicima u detektiranju kronične terapije i mogućih terapijskih problema.

  U subotu, 20.8.2016. u 9.00 sati u Gradskom parku počinje 3. Ljetna tržnica knjiga koja se već tradicionalno održava dvadesetu godinu za redom. Svi građani, knjižari ili nakladnici koji žele na 3. Ljetnoj tržnici knjiga ponuditi knjige, školske udžbenike, časopise, stripove, gramofonske ploče, CD-e i sl. neka što prije rezerviraju mjesto, a najkasnije do četvrtka 18. kolovoza 2016. bilo dolaskom u Knjižnicu, bilo na telefon 048/622-363 (108) ili e-mail kristian@knjiznica-koprivnica.hr.

Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica ponovno će na prodaju ponuditi otpisane knjige iz svog amortiziranog fonda, a poznati nakladnici ponudit će svoja izdanja po povoljnijoj cijeni.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice