Događanja u Knjižnici od 13. do 18. kolovoza

10. kolovoza 2018.

U ponedjeljak, 13.8. očekuje nas još jedna „Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje“ u kojoj će se čitati priča „Djedov otok“. Pričaonica se odvija od 17.30 do 18.30 sati u Dječjem odjelu, a voditeljica je odgajateljica Marta Kečanović.

U utorak, 14.8. od 17.30 do 18.30 sati održat će se treća kreativna radionica „Harry Potter“ za osnovnoškolce i srednjoškolce. Ovoga puta tema je „Čudesne zvijeri i gdje ih naći u knjižnici“, a voditeljica je dipl. knjižničarka Valentina Mikec. Radionica će se održati u Čitaonici tiska na prvom katu knjižnice. 

Za sudjelovanje u radionici potrebno se prijaviti na broj 622 363 (106), na e mail djecji@knjiznica-koprivnica.hr ili osobno u Dječjem odjelu.

Svakoga četvrtka u Dječjem odjelu održava se radionica „Digitalni laboratorij“ – micro: bitovi, web 2.0 alati i korisne web stranice. Sva zainteresirana djeca dobrodošla su doći od 13.00 sati. Voditeljice su knjižničarke u Dječjem odjelu. Nakon svake radionice, ali i inače, moguće je posuditi micro: bit računalo na 14 dana te ga samostalno isprobati kod kuće.

Srijedom, četvrtkom i petkom od 12.00 do 15.00 sati u Dječjem odjelu moguće se zabaviti uz Play Station 4. 

U subotu, 18.8. od 9.00 do 13.00 sati u Gradskom parku održat će se 3. ljetna tržnica knjiga. Knjižnica će prodavati svoje otpisane knjige, a vjerujemo da će se pronaći za svakoga ponešto. 

Svaki dan, u radno vrijeme Dječjeg odjela odvija se „Olimpijada čitanja“ u kojoj sudjeluju treći razredi koprivničkih osnovnih škola.

Isto tako, svakim danom u prijepodnevnim satima, od 8.00 do 12.00, održavaju se konzultacije srednjoškolaca sa studentima pod nazivom „Studij i studiranje – kako se snaći“. Stipendisti Grada Koprivnice koji će  prodavati otpisane knjige na terasi ispred knjižnice ili će u slučaju lošeg vremena biti uključeni u rad u prostorima Knjižnice, podijelit će iskustva i praktične savjete o svojim studijima i studentskom životu sa zainteresiranim budućim studentima – brucošima i srednjoškolcima, kao i njihovim roditeljima. 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice