Događanja u Knjižnici od 11.7. do 15.7.2016.

8. srpnja 2016.

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica u tjednu od 11.7. do 15. 7. korisnike očekuje redovita pričaonica za djecu, kreativna radionica stripa, održava se program „Zdravstveni susreti pod suncobranima“ s temom koja će sigurno biti zanimljiva trudnicama i mladim majkama te edukativna radionica o tablet računalima za djecu.

U ponedjeljak 11.7.2016. od 17.30 do 18.30 sati u Dječjem će se odjelu održati redovita Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje. Voditeljica pričaonice, odgajateljica Marta Kečanović, čitat će priču Čajana na mjesecu.

U srijedu 13.7.2016. u 10.00 sati na terasi ispred knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska, održat će se kreativna radionica STRIPA – za djecu i mlade. Radionicu će voditi likovni umjetnik Ivan Haramija koji će polaznike radionice naučiti kako izraditi strip, a oslikavat će se i mitološka bića.

U petak 15.7.2016. u 10.00 sati održat će program „Zdravstveni susreti pod suncobranima“ u suradnji s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica na temu Žene i novorođenčad: „Srce primaljstva“. Susret će se održati na terasi ispred knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska. O navedenoj temi govorit će Marijana Kranjec, primalja i Maja Katana, dr. med. Posjetitelji će dobiti odgovore na pitanja tko su primalje, koja je njihova uloga u životu žene, što ponijeti sa sobom u rodilište i što ponijeti za odlazak kući iz rodilišta.
      Maja Katana, dr. med. rođena je 1988. godine u Osijeku gdje je završila osnovnu i srednju školu. Potom je upisala i završila Medicinski fakultet u Zagrebu, nakon čega je pripravnički staž obavila u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Kratko nakon staža bila je zaposlena kao liječnik u Zavodu za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije te je u travnju 2015. započela specijalizaciju iz ginekoligije i opstetricije u Općoj bolnici “Dr. Tomislav Bardek” Koprivnica.

          U petak 15.7.2016 od 10.00 do 10.45. sati  u Dječjem će se odjelu održati radionica za djecu od 5 do 7 godina „Istražujemo i igramo se s tablet računalima“ koju će voditi knjižničarke u Dječjem odjelu. U ovim radionicama za djecu predškolske dobi polaznici će uz zanimljive aplikacije na tablet računalu savladavati slova, brojeve i strane jezike, slušati zvučne priče i razvijati logičko razmišljanje.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice