Događanja u Knjižnici od 1.8. do 5.8.2016.

28. srpnja 2016.

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica u tjednu od 1.8. do 5.8. korisnike očekuje redovita pričaonica za djecu, održava se program filmovi u podne u Dječjem odjelu, a  djecu i mlade  očekuje i izvrsna glazbena slušaonica i kreativna radionica.

U ponedjeljak 1.8.2016.  od 17.30 do 18.30 sati u Dječjem će se odjelu održati redovita Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje. Voditeljica pričaonice, odgajateljica Marta Kečanović, čitat će priču Što me čini sretnim?

U utorak 2.8.2016. u 12.00 sati u Dječjem će se odjelu održati program Filmovi u podne gdje će se moći gledati film po izboru pa pozivamo djecu da povedu prijatelje u Knjižnicu, odaberu film i uživaju u projekciji.

U srijedu 3.8.2016. u 10.00 sati u Čitaonici tiska održat će se glazbena slušaonica i kreativna radionica za djecu osnovnoškolske dobi pod nazivom „Što vidim kad slušam“. Cilj je radionice upoznati djecu s pojmom sinestezija te ih motivirati da svoje iskustvo slušanja prenesu kroz crtanje i na taj način razvijaju kreativnost i apstraktno razmišljanje. Slušat će pjesme poznatih izvođača od kojih je jedan i John Lennon. Radionicu će voditi knjižničarka Petra Dravinski.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice