Događanja u Knjižnici i pod suncobranima od 9. do 13. kolovoza 2010.

6. kolovoza 2010.

Događanja u Knjižnici i pod suncobranima od 9. do 13. kolovoza 2010.

Od ponedjeljka, 9. kolovoza do petka, 13. kolovoza 2010. na terasi ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ održavat će se svakodnevno ljetna akcija „Čitajte pod suncobranima“. Posjetitelji će moći čitati na otvorenom i kupiti po simboličnim cijenama otpisane knjige.

U radno vrijeme Knjižnice u Dječjem odjelu će se održavati kompjutorske igraonice, video projekcije, glazbene slušaonice, igranje društvenim igrama, posudba kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“ i ispunjavanje nagradnog kviza znanja „Sve što želim i trebam znati o Hrvatskoj“.

U srijedu, 11. kolovoza od 9.30 do 10.30 sati održat će se ljetna pričaonica „Putovanje kroz knjižnicu“ za djecu predškolske i rane školske dobi, njihove roditelje, bake i djedove. U pričaonici će se pod vodstvom odgajatelja Nenada Novaka snimati filmsko-glazbeni spot na temu knjižnice. Nenad Novak odgajatelj je u Dječjem vrtiću „Žibeki“, Čakovec i dugogodišnji voditelj glazbene igraonice za predškolce. Povodom 65 godina gradske knjižnice posjetitelji pričaonice će kroz priču upoznati knjižnicu i naučiti prigodnu pjesmicu.

U petak, 13. kolovoza s početkom u 10.00 sati održat će se zdravstvene konzultacije u suradnji s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica. Tema je MOŽDANI UDAR: KAKO GA PREPOZNATI I KAKO SE OPORAVITI. O temi će s posjetiteljima razgovarati dr. Roman Poje, spec. neurolog, vms Anica Marković i suradnici.

Programi koji se održavaju pod suncobranima na terasi ispred Knjižnice u slučaju lošeg vremena održat će se u Dječjem odjelu, odnosno u Čitaonici tiska (na prvom katu).

Ljetno radno vrijeme koprivničke Knjižnice: ponedjeljkom i utorkom od 12.00-19.00 sati, a srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00-15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice