Događanja u Knjižnici i pod suncobranima od 6. do 10. srpnja

3. srpnja 2009.

Od ponedjeljka, 6. srpnja, do petka, 10. srpnja održavat će se svakodnevno ljetna akcija „Čitajte pod suncobranima“. Posjetitelji će moći čitati na otvorenom i kupiti po simboličnim cijenama otpisane knjige. U radno vrijeme Knjižnice u Dječjem odjelu će se održavati kompjutorske igraonice, video projekcije, glazbene slušaonice, igranje društvenim igrama, posudba kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“ i ispunjavanje nagradnog kviza znanja.

U srijedu, 8. srpnja u 9.30 pod suncobranima održat će se Ljetna pričaonica za djecu predškolske i mlađe školske dobi, njihove roditelje, bake i djedove „Djeca sigurna u prometu“. Voditeljica je djelatnica MUP-a Ivanka Vusić.

Likovna radionica baka iz Doma za starije u Koprivnici namijenjena je djeci i odraslima, a održat će se u četvrtak, 9. srpnja u 10.00 sati pod suncobranima.

U petak, 10. srpnja u 10.00 sati pod suncobranima, u okviru programa „Zajedno do zdravlja“ – konzultacije sa zdravstvenim stručnjacima, Jasenka Vuljak-Vulić, dr. med., spec. školske medicine govorit će na temu „Djeca i sport“.

Prije početka navedenih programa na G. (Galovićevoj točki) ispred knjižnice pozivamo velike i male, da ponesu svoju omiljenu knjigu ili slikovnicu i čitaju.

Programi koji se održavaju pod suncobranima na terasi ispred Knjižnice u slučaju lošeg vremena održat će se u Dječjem odjelu, odnosno u Čitaonici tiska (na prvom katu).

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice