Događanja u Knjižnici i pod suncobranima od 28. lipnja do 2. srpnja

23. lipnja 2010.

Od ponedjeljka, 28. lipnja do petka, 2. srpnja u radno vrijeme Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica u Dječjem odjelu će se održavati kompjutorske igraonice, video projekcije, glazbene slušaonice, igranje društvenim igrama, posudba kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“ i ispunjavanje nagradnog kviza znanja „Sve što želim i trebam znati o Hrvatskoj“.

Od ponedjeljka, 28. lipnja do srijede, 30. lipnja od 9.00 sati održat će se likovna radionica za djecu i odrasle „Nova haljina za damu koja čita“ u suradnji s Klubom „Latica“ i Domom za djecu „Svitanje“ te pod vodstvom Ignaca Horvata, likovog pedagoga. Radionica će se održati u dvorištu knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u haustoru. Sudionici radionice obnavljat će skulpturu gospođe iz 19. stoljeća izrađenu prije desetak godina te male skulpture čitača. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se uključe u radionicu.

Ljetno radno vrijeme koprivničke Knjižnice: ponedjeljkom i utorkom od 12.00-19.00 sati, a srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00-15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice