Događanja u Knjižnici i pod suncobranima od 26. do 31. srpnja 2010.

26. srpnja 2010.

Od ponedjeljka, 26. srpnja do petka, 30. srpnja 2010. na terasi ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ održavat će se svakodnevno ljetna akcija „Čitajte pod suncobranima“. Posjetitelji će moći čitati na otvorenom i kupiti po simboličnim cijenama otpisane knjige. U radno vrijeme Knjižnice u Dječjem odjelu će se održavati kompjutorske igraonice, video projekcije, glazbene slušaonice, igranje društvenim igrama, posudba kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“ i ispunjavanje nagradnog kviza znanja „Sve što želim i trebam znati o Hrvatskoj“.

U petak, 30. srpnja s početkom u 10.00 sati održat će se zdravstvene konzultacije u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije na temu RAK DEBELOG CRIJEVA – gdje i kako se testirati. O temi će govoriti dr. med. Maja Ivanec.

Događanja u srpnju završit će u subotu 31. srpnja s Ljetnom tržnicom knjiga u gradskom parku od 9.00 do 13.00 sati.

Programi koji se održavaju pod suncobranima na terasi ispred Knjižnice u slučaju lošeg vremena održat će se u Dječjem odjelu, odnosno u Čitaonici tiska (na prvom katu). Ljetno radno vrijeme koprivničke Knjižnice: ponedjeljkom i utorkom od 12.00-19.00 sati, a srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00-15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice