Događanja u Knjižnici i pod suncobranima od 24. do 29. kolovoza 2009.

18. kolovoza 2009.

U srijedu, 26. kolovoza od 9.30 do 10.30 sati održat će se ljetna pričaonica za djecu predškolske i rane školske dobi i njihove roditelje, bake i djedove pod nazivom “Igre pod suncobranima“. Voditeljica pričaonice bit će odgajateljica Branka Grudić. Pričaonica će se održati na terasi pod suncobranima

U okviru programa „Zajedno do zdravlja“ – konzultacije sa zdravstvenim stručnjacima, mr. sc. Draženka Vadla, dr. med., spec. epidemiolog će u petak, 28. kolovoza u 10.00 sati održati zdravstvene konzultacije na temu „Manje soli – više zdravlja“. Konzultacije će se održati ispred knjižnice pod suncobranima.

U subotu, 29. kolovoza u gradskom parku od 9.00 do 13.00 sati održat će posljednja ovogodišnja ljetna tržnica knjiga.

Od ponedjeljka, 24. kolovoza, do petka, 29. kolovoza održavat će se svakodnevno ljetna akcija „Čitajte pod suncobranima“. Posjetitelji će moći čitati na otvorenom i kupiti po simboličnim cijenama knjige otpisane iz fonda Knjižnice. Prije početka svakog programa moći će pročitati nešto iz omiljene knjige ili slikovnice na G. (Galovićevoj točki). U radno vrijeme Knjižnice u Dječjem odjelu će se održavati kompjutorske igraonice, video projekcije, glazbene slušaonice, igranje društvenim igrama, posudba kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“ i ispunjavanje nagradnog kviza znanja.

Programi koji se održavaju pod suncobranima na terasi ispred Knjižnice u slučaju lošeg vremena održat će se u Dječjem odjelu, odnosno u Čitaonici tiska (na prvom katu).

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice