Događanja u Knjižnici i pod suncobranima od 23. do 28. kolovoza 2010.

20. kolovoza 2010.

Od ponedjeljka, 23. kolovoza do petka, 27. kolovoza 2010. na terasi ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ održavat će se svakodnevno ljetna akcija „Čitajte pod suncobranima“. Posjetitelji će moći čitati na otvorenom i kupiti po simboličnim cijenama otpisane knjige.

U radno vrijeme Knjižnice u Dječjem odjelu će se održavati kompjutorske igraonice, video projekcije, glazbene slušaonice, igranje društvenim igrama, posudba kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“ i ispunjavanje nagradnog kviza znanja „Sve što želim i trebam znati o Hrvatskoj“.

U petak, 27. kolovoza s početkom u 10.00 sati održat će se zdravstvene konzultacije u suradnji s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica. Tema je KRETANJE I VJEŽBANJE U SVAKOJ ŽIVOTNOJ DOBI. O temi će s posjetiteljima razgovarati vms Vesna Sertić i vft Dražen Papac.

U subotu, 28.8. održat će se posljednja ovogodišnja Ljetna tržnica knjiga u gradskom parku od 9.00 do 13.00 sati.

Programi koji se održavaju pod suncobranima na terasi ispred Knjižnice u slučaju lošeg vremena održat će se u Dječjem odjelu, odnosno u Čitaonici tiska (na 1. katu).

Ljetno radno vrijeme koprivničke Knjižnice traje do 3.9.2010.: ponedjeljkom i utorkom od 12.00-19.00 sati, a srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00-15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice