Događanja u Knjižnici i pod suncobranima od 20. do 24. srpnja 2009.

15. srpnja 2009.

Glazbena pričaonica „Raspjevana putujuća knjižnica“ za djecu predškolske i rane školske dobi i njihove roditelje, bake i djedove održat će se u srijedu, 22. srpnja 2009. u vremenu od 9.30 do 10.30 sati. Voditelj pričaonice bit će odgajatelj Nenad Novak koji će s polaznicima pričaonice snimiti filmsko-glazbeni spot povodom 30. obljetnice koprivničkog bibliobusa. Pričaonica će se održati pod suncobranima ispred knjižnice, a u slučaju kiše u Dječjem odjelu.

Radionica ilustracije „Kako nacrtati priču?“ za djecu održat će se u četvrtak, 23. srpnja u 10.00 sati. Polaznici radionice će na temelju priče „Dva smijeha“ književnice Sunčane Škrinjarić raditi ilustracije, a voditelji radionice bit će ilustratorica Magda Dulčić i književnik Zvonko Todorovski. Radionica će se održati ispred knjižnice pod suncobranima ili u Čitaonici tiska (u slučaju kiše).

Program koji se održava svakog petka u 10.00 sati pod nazivom „Zajedno do zdravlja“ – konzultacije sa zdravstvenim stručnjacima, 24. srpnja bit će na temu: Ne piti i biti „cool“. O temi će posjetitelji moći razgovarati s Nadicom Puškaš, dipl. socijalnom radnicom.

U subotu, 25. srpnja održat će se druga ljetna tržnica knjiga u gradskom parku u vremenu od 9.00 do 13.00 sati.

Od ponedjeljka, 20. srpnja, do petka, 24. srpnja održavat će se svakodnevno ljetna akcija „Čitajte pod suncobranima“. Posjetitelji će moći čitati na otvorenom i kupiti po simboličnim cijenama knjige otpisane iz fonda Knjižnice. Prije početka svakog programa moći će pročitati nešto iz omiljene knjige ili slikovnice na G. (Galovićevoj točki). U radno vrijeme Knjižnice u Dječjem odjelu će se održavati kompjutorske igraonice, video projekcije, glazbene slušaonice, igranje društvenim igrama, posudba kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“ i ispunjavanje nagradnog kviza znanja.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice