Događanja u Knjižnici i pod suncobranima od 2. do 6. kolovoza 2010.

30. srpnja 2010.

U srijedu, 4. kolovoza od 9.30 do 10.30 sati održat će se kreativna radionica za djecu i odrasle „Izrada cvijeća od papira“. Radionica se provodi u suradnji s Udrugom invalida rada grada Koprivnice i Domom za starije i nemoćne Koprivnica. Voditeljica je Marijana Pošta.

Od ponedjeljka, 2. kolovoza do petka, 6. kolovoza 2010. na terasi ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ održavat će se svakodnevno ljetna akcija „Čitajte pod suncobranima“. Posjetitelji će moći čitati na otvorenom i kupiti po simboličnim cijenama otpisane knjige. U radno vrijeme Knjižnice u Dječjem odjelu će se održavati kompjutorske igraonice, video projekcije, glazbene slušaonice, igranje društvenim igrama, posudba kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“ i ispunjavanje nagradnog kviza znanja „Sve što želim i trebam znati o Hrvatskoj“.

Programi koji se održavaju pod suncobranima na terasi ispred Knjižnice u slučaju lošeg vremena održat će se u Dječjem odjelu, odnosno u Čitaonici tiska (na prvom katu). Ljetno radno vrijeme koprivničke Knjižnice: ponedjeljkom i utorkom od 12.00-19.00 sati, a srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00-15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice