Događanja u Knjižnici i pod suncobranima od 19. do 23. srpnja 2010.

19. srpnja 2010.

U srijedu, 21. srpnja od 9.30 do 10.30 sati održat će se ljetna pričaonica „Plesna haljina žutog maslačka“ za djecu predškolske i rane školske dobi, njihove roditelje, bake i djedove. Pričaonica će se odvijati pod suncobranima ispred knjižnice pod vodstvom odgojiteljica Marije Sesvečan i Gordane Bonta. Putem priče, igre i dječjeg stvaralaštva nastojat će se proširiti dječje spoznaje o upoznavanju neposredne okoline, ljepota ljeta i svega što nam ljeto daruje.

U petak, 23. srpnja s početkom u 10.00 sati održat će se zdravstvene konzultacije u suradnji s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica. Dr. Ines Kunšten-Butković, spec. internist i vms Tanja Martinović govorit će na temu Hrana i zdravlje.

Od ponedjeljka, 19. srpnja do petka, 23. srpnja 2010. na terasi ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ održavat će se svakodnevno ljetna akcija „Čitajte pod suncobranima“. Posjetitelji će moći čitati na otvorenom i kupiti po simboličnim cijenama otpisane knjige. U radno vrijeme Knjižnice u Dječjem odjelu će se održavati kompjutorske igraonice, video projekcije, glazbene slušaonice, igranje društvenim igrama, posudba kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“ i ispunjavanje nagradnog kviza znanja „Sve što želim i trebam znati o Hrvatskoj“.

Programi koji se održavaju pod suncobranima na terasi ispred Knjižnice u slučaju lošeg vremena održat će se u Dječjem odjelu, odnosno u Čitaonici tiska (na prvom katu). Ljetno radno vrijeme koprivničke Knjižnice: ponedjeljkom i utorkom od 12.00-19.00 sati, a srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00-15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice