Događanja u Knjižnici i pod suncobranima od 17. do 21. kolovoza 2009.

11. kolovoza 2009.

Od ponedjeljka, 17. kolovoza, do petka, 21. kolovoza održavat će se svakodnevno ljetna akcija „Čitajte pod suncobranima“. Posjetitelji će moći čitati na otvorenom i kupiti po simboličnim cijenama knjige otpisane iz fonda Knjižnice. U radno vrijeme Knjižnice u Dječjem odjelu će se održavati kompjutorske igraonice, video projekcije, glazbene slušaonice, igranje društvenim igrama, posudba kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“ i ispunjavanje nagradnog kviza znanja.

Ljetna pričaonica za djecu predškolske i mlađe školske dobi, njihove roditelje, bake i djedove održat će se u srijedu, 19. kolovoza u 9.30 sati. Voditeljice će biti odgajateljica Branka Grudić. Tijekom pričaonice pod nazivom „Priča iz vrećice“, polaznici će sami osmisliti priču. Pričaonica će se održati ispred knjižnice pod suncobranima.

Kreativna radionica za djecu i odrasle „Modeliranje glinom“ u suradnji s Udrugom za pomoć osobama s mentalnom retardacijom održat će se u četvrtak, 20. kolovoza u 10.00 sati pod suncobranima. Voditelji radionice su Ljubica Živko, prof. defektolog i članovi kluba „Latica“ koji će posjetiteljima prenijeti znanja modeliranja glinom, kao i dio svoje izuzetne kreativnosti. Sav potreban materijal za radionicu je osiguran.

Zdravstvene konzultacije „Zajedno do zdravlja“ u suradnji s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“, Zavodom za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Obiteljskim centrom održat će se u petak, 21. kolovoza u 10.00 sati pod suncobranima. Dr. Vesna Knežević i dr. Sanja Krapinec posjetiteljima će govoriti o kožnim promjenama uzrokovanim suncem.

Prije početka navedenih programa na G. (Galovićevoj točki) ispred knjižnice pozivamo velike i male, da ponesu svoju omiljenu knjigu ili slikovnicu i čitaju. U slučaju kiše programi pod suncobranim održat će se u Dječjem odjelu ili u Čitaonici tiska.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice