Događanja u Knjižnici i pod suncobranima od 13. do 17. srpnja 2009.

7. srpnja 2009.

Događanja u Knjižnici i pod suncobranima od 13. do 17. srpnja 2009.

Stomatološka pričaonica „Zašto Lara i Vanda rado odlaze zubaru?“ za djecu predškolske i rane školske dobi i njihove roditelje, bake i djedove održat će se u srijedu, 15. srpnja 2009. u vremenu od 9.30 do 10.30 sati. Danijela Vrček, dr. stomatologije i autorica edukativnih slikovnica o higijeni zubiju i pripremi djeteta za odlazak u stomatološku ordinaciju upoznat će polaznike pričaonice sa zaštitnom odjećom stomatologa i osnovnim instrumentima koji su im potrebni u radu. Tijekom pričaonice, slikovnice iz naklade „Lara i Vanda“ bit će ponuđene po promotivnim cijenama od 35,00 kuna. Pričaonica će se održati pod suncobranima ispred knjižnice, a u slučaju kiše u Dječjem odjelu. Želite li saznati kako se radi plombica, dođite u knjižnicu!

Radionica animacije „Kako napraviti crtić?“ za djecu i mlade održat će se u četvrtak, 16. srpnja u 10.00 sati. Polaznici radionice raditi animacije po vlastitom izboru, a voditelji radionice bit će ilustratorica Magda Dulčić i književnik Zvonko Todorovski. Radionica će se održati ispred knjižnice pod suncobranima ili u Čitaonici tiska (u slučaju kiše).

U petak, 17.07.2009. od 10.00-11.00 sati, pod suncobranima ispred knjižnice, dr. Gordana Slavetić i vms Božica Šnajdar održat će zdravstvene konzultacije na temu: TUMORI DOJKE – RANO OTKRITI I LIJEČITI. Program „Zajedno do zdravlja“ knjižnica provodi u partnerstvu s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ , Zavodom za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Obiteljskim centrom Koprivničko-križevačke županije.

Od ponedjeljka, 13. srpnja, do petka, 17. srpnja održavat će se svakodnevno ljetna akcija „Čitajte pod suncobranima“. Posjetitelji će moći čitati na otvorenom i kupiti po simboličnim cijenama knjige otpisane iz fonda Knjižnice. Prije početka svakog programa moći će pročitati nešto iz omiljene knjige ili slikovnice na G. (Galovićevoj točki). U radno vrijeme Knjižnice u Dječjem odjelu će se održavati kompjutorske igraonice, video projekcije, glazbene slušaonice, igranje društvenim igrama, posudba kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“ i ispunjavanje nagradnog kviza znanja.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice