Događanja u Knjižnici i pod suncobranima od 12. do 16. srpnja 2010.

12. srpnja 2010.

Od ponedjeljka, 12. srpnja do petka, 16. srpnja 2010. na terasi ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ održavat će se svakodnevno ljetna akcija „Čitajte pod suncobranima“. Posjetitelji će moći čitati na otvorenom i kupiti po simboličnim cijenama otpisane knjige. U radno vrijeme Knjižnice u Dječjem odjelu će se održavati kompjutorske igraonice, video projekcije, glazbene slušaonice, igranje društvenim igrama, posudba kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“ i ispunjavanje nagradnog kviza znanja „Sve što želim i trebam znati o Hrvatskoj“.

U srijedu, 14. srpnja održat će se kreativna radionica u suradnji s MUP-om pod nazivom „Izradimo prometne znakove“. Radionica je namijenjena djeci predškolske dobi i polaznicima nižih razreda osnovne škole. Voditeljice Ivanka Vusić i Aleksandra Krnjašić, djelatnice Policijske uprave Koprivničko-križevačke županije, polaznike radionice će, kroz izradu prometnih znakova, poučavati pravilnom sudjelovanju u prometu. Radionica će se održati ispred knjižnice pod suncobranima s početkom u 9.30 sati.

U petak, 16. srpnja s početkom u 10.00 sati održat će se zdravstvene konzultacije u suradnji s Obiteljskim centrom Koprivničko-križevačke županije. Tema je «EMOCIONALNA INTELIGENCIJA» – za sve koji žele znati više o emocionalnoj inteligenciji i njenoj ulozi u životu:

U čemu je razlika između kvocijenta inteligencije i emocionalne inteligencije?

Bez obzira na dob, spol i obrazovanje emocionalna inteligencija se može razvijati!!!

Je li EI nešto što razvijamo cijeli život?

Zašto emocionalna inteligencija utječe na uspjeh i zadovoljstvo u odnosima s drugim ljudima više nego kvocijent inteligencije?

Kako roditelji mogu doprinijeti razvoju EI kod djece?

– neka su od pitanja o kojima će posjetitelji razgovarati s psihologinjom Renatom Glavica.

Programi koji se održavaju pod suncobranima na terasi ispred Knjižnice u slučaju lošeg vremena održat će se u Dječjem odjelu, odnosno u Čitaonici tiska (na prvom katu). Ljetno radno vrijeme koprivničke Knjižnice: ponedjeljkom i utorkom od 12.00-19.00 sati, a srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00-15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice