DOGAĐANJA U KNJIŽNICI I ČITAONICI „FRAN GALOVIĆ“ KOPRIVNICA U TJEDNU OD 9. DO 13.7.2018.

6. srpnja 2018.

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica najavljuje tjedna događanja od 9. do 13.7.2018.: 

Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje održat će se u ponedjeljak, 9.7.2017. od 17.30 do 18.30 sati u Dječjem odjelu. Voditeljica je Marta Kečanović, a čitat će se priča „Kristofor Grickić“.

U utorak, 10. 7. 2018. u 13.00 sati u dvorištu Kina i Knjižnice u okviru programa “Kreativnost i različitost” održat će se kreativna radionica namijenjena članovima Udruge za osobe s intelektualnim teškoćama „Latica”, ali i svima zainteresiranima. Tema će biti Afrika, a u slučaju lošeg vremena radionica će se održati u Čitaonici tiska na 1. katu Knjižnice.

Svakog četvrtka od 13.00 sati za sve zainteresirane održava se radionica “Digitalni laboratorij”: micro: bitovi, web 2.0 alati i korisne web stranice. Voditeljice su knjižničarke u Dječjem odjelu.

„Robotika za malce“ – igre programiranja za djecu predškolske dobi na rasporedu je u petak, 13.7. u 10.00 sati u Dječjem odjelu, a polaznici će se upoznati s logičkim zadacima i osnovama programiranja.

U petak, 13. 7. 2018. godine u 10.00 sati održat će se prvi u nizu ovogodišnjih Zdravstvenih susreta pod suncobranima u dvorištu Knjižnice i Kina. O važnosti fizičke aktivnosti i vježbanja govorit će dr. Sanja Švarc i Zdenka Kuzmić, bacc. physiot. Učenici i nastavnici usmjerenja za medicinske sestre/tehničare opće njege Srednje škole Koprivnica zainteresiranima će mjeriti krvni tlak, razinu šećera u krvi i indeks tjelesne mase. Bontech Research CO d.o.o. obavljat će besplatno snimanje sluha. Knjižničari će preporučivati knjižničnu građu na temu Zdravstvenog susreta. Zdravstveni susreti pod suncobranima provode se u suradnji s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ i Srednjom školom Koprivnica. U slučaju lošeg vremena susret će se održati u Čitaonici tiska na 1. katu Knjižnice.

Od početka ljeta pa sve do 31.8.2018. u Dječjem odjelu provodi se „Olimpijada čitanja 2018.“. Program je namijenjen učenicima koji su završili 3. razred osnovne škole, a prijavljeno je ukupno 7 razreda koprivničkih osnovnih škola. Do kraja ljeta ljubitelji Harrya Pottera mogu ispuniti online kviz dostupan na poveznici: https://goo.gl/fK12zX.  

Ljetno radno vrijeme Knjižnice je ponedjeljkom i utorkom od 12.00 do 19.00, srijeda, četvrtak i petak od 8.00 do 15.00. Subote su neradne.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice