DOGAĐANJA U KNJIŽNICI I ČITAONICI „FRAN GALOVIĆ“ KOPRIVNICA U TJEDNU OD 28.5. DO 2.6.2018.

28. svibnja 2018.

U ponedjeljak, 28.5. od 16.30 do 18.00 sati, održat će se Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje. Voditeljica Pričaonice je odgajateljica Marta Kečanović, a čitat će se priča „Kristofor i gusjenice“. Pričaonica se održava u okviru programa „Čitajmo od najranije dobi“ u Dječjem odjelu Knjižnice.

U utorak, 29.5., u 17.00 sati, održat će se sastanak čitateljskog kluba „Između redaka“. Knjiga o kojoj će se razgovarati je „London, NW“ autorice Zadie Smith. Sastanak će se održati u sobi za sastanke u okviru programa „Čitajmo s užitkom“, a voditeljica je Maja Krulić Gačan.

U subotu, 2.6. od 10.00 do 10.45 u Dječjem odjelu će se održati Njemačka pričaonica za djecu od 6 do 10 godina. Tema pričaonice je „Was kann ich alles? = Što smo sve naučili?“. Pričaonica se odvija u sklopu programa „Jezični globus“, a voditeljice su nastavnice njemačkog jezika.

Isti dan, u subotu, od 10.00 sati održat će se 2. kreativna radionica izrade digitalnih slikovnica u sklopu projekta „Princeza na kraju svijeta“ – inovativno i kreativno poticanje čitanja u digitalnom okruženju. Ovaj put tema je „Grad u koprivama“, a voditeljica je Ivana Kranželić. Za sudjelovanje se moguće prijaviti na e – mail petra@knjiznica-koprivnica.hr, osobnim dolaskom u Dječji odjel ili na tel 622 363/106.

Svake srijede od 13.00 sati za sve zainteresirane održava se radionica “Digitalni laboratorij”: micro: bitovi, web 2.0 alati i korisne web stranice. Voditeljice su knjižničarke u Dječjem odjelu.

Svaki petak održava se tečaj „Mala škola korištenja pametnih telefona za starije osobe“.  Za sudjelovanje u programu potrebno se prijaviti u Odjelu za odrasle, mailom na petar@knjiznica-koprivnica.hr ili na 048/622-363/108. Program se odvija od 15.00 do 16.00 sati u sobi za sastanke na 1. katu. Voditelji su Neven Lukić i Ira Kvakarić.

Isto tako, od 1.6. u izlozima Knjižnice mogu se razgledati nove izložbe. Izložba pod naslovom „Klinci, znate li gdje su se prije tražile informacije?“ Dječjeg odjela prikazat će enciklopedije, rječnike i leksikone koji su dostupni u Dječjem odjelu, Odjel za odrasle izložit će putopisne vodiče pod naslovom „Kamo ćete ovo ljeto?“, a Stručno – znanstveni odjel izložbu „Rudolf Krušnjak, slikar i pedagog“. 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice