Događanja u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica u tjednu od 20. do 24.11.2017.

17. studenoga 2017.

U tjednu od 20. do 24. studenoga  Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica pripremila je niz događanja za djecu i odrasle.

U ponedjeljak, 20.11.2017.  s početkom u 16.30 sati održat će se pričaonica za djecu predškolske dobi u suradnji s Udrugom slijepih Koprivničko – križevčke županije.  Pričaonica će se održati u sklopu programa Učimo o različitostima i toleranciji s temom „Priča o točkastom pismu“. Voditeljica programa je Marta Kečanović, odgajateljica, a gošće Ana Glavaš i Ana Tkalčec.

U utorak, 21.11.2017. održat će se planinarsko-putopisna večer s početkom u 19.00 sati  u Stručno-znanstvenom odjelu (2. kat) pod nazivom „Bilovac u alpskim prostranstvima. HPD “Bilo” Koprivnica poziva sve zaljubljenike u alpske visine, prirodu i putovanja da dođu na predavanje člana Romea Sinjerija o njegovim usponima po brojnim alpskim vrhovima.

U srijedu, 22.11.2017. u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica u 18.00 sati održat će se predavanje Sashe Tešića „Biološki uzroci bolesti – GNM“. Sasha Tešić diplomirani je liječnik tradicionalne kineske i japanske medicine koji danas živi i radi u Zagrebu. Tragajući za rješenjima nekih medicinskih slučajeva naišao je na novi pristup u liječenju bolesti – Germansku novu medicinu (GNM).

Isto tako u srijedu, 22. studenog, od 13.00 do 13.45 sati u Dječjem odjelu odvija se program Digitalni laboratorij – micro bitovi, web 2.0 alati i korisne web stranice gdje djeca  uče o novim tehnologijama. Voditeljice programa su knjižničarke u Dječjem odjelu.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice