Događanja u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica od 8. do 12. srpnja 2013.

3. srpnja 2013.

LJETO U KNJIŽNICI

Pod suncobranima ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica od ponedjeljka, 8. srpnja pa sve do kraja kolovoza, održavat će se svakodnevno čitaonica na otvorenom te prodaja knjiga otpisanih iz fonda knjižnice.

U ponedjeljak, 8. srpnja s početkom u 17.00 sati u Čitaonici tiska održat će se program namijenjen odraslim korisnicima „ Gledajmo u Knjižnici!“ gdje će se prikazivati kratki filmovi ekološke tematike.
U utorak, 9. srpnja od 18.00 do 18.45 u Dječjem odjelu knjižnice održat će se radionica francuskog jezika „Parlez avec François = Razgovarajte s Françoisom“ – Naučimo francuski pričajući francuske bajke. Radionica je namijenjena djeci od 5 do 8 godina, a voditeljica je Ana Maltarić, prof. francuskog jezika.
Za djecu i mlade u četvrtak, 11. srpnja s početkom u 13.00 sati u Dječjem odjelu održat će se radionica „Ljetno surfanje u knjižnici“ – osnovna poduka djece u pretraživanju interneta na siguran način.
U okviru ciklusa „Zdravstveni susreti pod suncobranima“ u petak, 12. srpnja s početkom u 10.00 sati posjetitelji će moći razgovarati s dr.sc. Jasnom Nemčić-Jurec na temu „Vodom do zdravlja“. Program će se održati na terasi knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska.
U radno vrijeme knjižnice, tijekom cijelog ljeta, u Dječjem odjelu djeca mogu sudjelovati u kompjutorskim radionicama, video projekcijama, glazbenim slušaonicama, igranju društvenim igrama, posuditi kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“, kovčežiće „Igraj se i uči“ i sudjelovati u online nagradnom kvizu znanja „Provjeri svoj eko IQ!“ koji je dostupan sve do kraja kolovoza na web stranici knjižnice www.knjiznica-koprivnica.hr.
Ljetno radno vrijeme knjižnice je ponedjeljkom i utorkom od 12.00 do 19.00 sati, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice