Događanja u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica od 6. do 9. kolovoza 2013.

30. srpnja 2013.

LJETO U KNJIŽNICI
Pod suncobranima ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica od utorka, 6. pa sve do kraja kolovoza, održavat će se svakodnevno: čitaonica na otvorenom, prodaja knjiga otpisanih iz fonda knjižnice te igranje šaha.

U utorak, 6. kolovoza u Čitaonici tiska s početkom u 17.00 sati održat će se program namijenjen odraslima „Gledajmo u knjižnici!“. U okviru projekta Zelena knjižnica gledat će se film Ispovijesti eko terorista (u suradnji s Restart label).
Radionica španjolskog jezika, za djecu od 5 do 8 godina, koja se trebala održati u utorak, 6. kolovoza, zbog nemogućnosti dolaska voditeljice, otkazana je te će se održati u utorak, 27. kolovoza s početkom u 18.00 sati.
Za djecu i mlade u četvrtak, 8. kolovoza s početkom u 13.00 sati u Dječjem odjelu održat će se radionica „Ljetno surfanje u knjižnici“ – osnovna poduka djece u pretraživanju interneta na siguran način namijenjena djeci osnovnoškolske dobi.
U okviru ciklusa „Zdravstveni susreti pod suncobranima“ u petak, 9. kolovoza u 10.00 sati Jasmina Potočnjak, dipl. physioth govorit će o temi „Pokretom do zdravlja“. Program će se održati na terasi knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska.
U petak, 9. kolovoza za djecu predškolske dobi u Dječjem odjelu s početkom u 10.00 sati održat će se „Moja prva kompjutorska radionica“. Voditeljice ovih radionica su knjižničarke u Dječjem odjelu.
U radno vrijeme knjižnice, tijekom cijelog ljeta, u Dječjem odjelu djeca mogu sudjelovati u kompjutorskim radionicama, video projekcijama, glazbenim slušaonicama, igranju društvenim igrama, posuditi kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“, kovčežiće „Igraj se i uči“ i sudjelovati u online nagradnom kvizu znanja „Provjeri svoj eko IQ!“ koji je dostupan sve do kraja kolovoza na web stranici knjižnice www.knjiznica-koprivnica.hr.
Ljetno radno vrijeme knjižnice je ponedjeljkom i utorkom od 12.00 do 19.00 sati, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice