Događanja u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica od 6. do 11. ožujka 2017.

3. ožujka 2017.

U ponedjeljak, 6.3.2017. s početkom u 16.30 sati u Dječjem odjelu održat će se Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje. Voditeljica je odgajateljica Branka Grudić, a čitamo priču Mladena Kušeca  „Priča o neurednom razredu“.

U srijedu, 8.3.2017. u 13.00 sati u Dječjem odjelu na rasporedu je radionica informatičke i informacijske poduke djece i mladih „Mreža plus: istraži korisne web alate i stranice!“. Program je besplatan, a namijenjen je djeci osnovnoškolskog uzrasta. Naglasak je na pretraživanju i odabiru informacija na internetu te se djeci preporučuju korisni web alati.

U srijedu, 8.3.2017., u 19.00 sati u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica (Stručno-znanstveni odjel) održat će se predstavljanje povijesno-političke satire koprivničkog književnika Marka Gregura pod naslovom „Kak je zgorel presvetli Trombetassicz“. Predstavljanje knjige vodit će osobe blisko povezane sa stvaranjem ovog djela – urednik Kruno Lokotar, povjesničar i autorov savjetnik za povijesne teme Hrvoje Petrić i književni kritičar Mario Kolar koji je na kraju knjige napravio rječnik kajkavskih riječi.

Povodom Dana Frankofonije, u subotu, 11.3.2017. s početkom u 10.00 sati u Dječjem odjelu u suradnji s Francuskim krugom Koprivnica / Cercle français de Koprivnica održat će se besplatna radionica francuskog jezika. Radionica će trajati 45 minuta, namijenjena je djeci od 5 do 8 godina, a voditeljica je Irena Novak, mag. educ. francuskog jezika i književnosti i mag. etnologije  i kulturne antropologije. Pozivamo sve male zainteresirane ljubitelje francuskog i one koji će to tek postati da dođu u Knjižnicu i zabave se učeći francuski jezik! 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice