Događanja u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica od 6. do 10. kolovoza 2012.

31. srpnja 2012.

Tijekom cijelog mjeseca kolovoza pod suncobranima ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održavat će se svakodnevno čitaonica na otvorenom te prodaja knjiga otpisanih iz fonda knjižnice.

„Gledajmo u knjižnici!“ program je za odrasle koji se održava u Čitaonici tiska svakog drugog utorka u ljetnim mjesecima. Ovog utorka, 7. kolovoza 2012. u 17.00 sati prikazivat će se dokumentarni film „Preludij u rat“ koji govori o američkoj političkoj propagandi u Drugom svjetskom ratu. Nakon projekcije gledatelji će moći prokomentirati film.

U srijedu 8. kolovoza s početkom u 13.00 sati u Dječjem odjelu, pod vodstvom knjižničara, održat će se radionica „Surfanje u knjižnici“ – osnovna poduka djece u pretraživanju interneta na siguran način.

U radno vrijeme knjižnice, tijekom cijelog ljeta, u Dječjem odjelu djeca i mladi mogu sudjelovati u kompjutorskim radionicama, video projekcijama, glazbenim slušaonicama, igranju društvenim igrama, posuditi kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“, kovčežiće „Igraj se i uči“ i sudjelovati u online nagradnom kvizu znanja „Upoznajmo Finsku – zemlju naše sestrinske knjižnice iz grada Sasatamale“ koji je dostupan sve do kraja kolovoza na web stranici knjižnice www.knjiznica-koprivnica.hr.

Ljetno radno vrijeme knjižnice je ponedjeljkom i utorkom od 12.00 do 19.00 sati, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice