Događanja u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica od 3. travnja do 8. travnja 2017.

4. travnja 2017.

U ponedjeljak, 3. 4. 2017.  od 9.00 do 14.00 sati Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica organizira povodom 8. travnja, Svjetskog dana Roma, 8. okrugli stol „Iskustva u radu s romskom djecom u dječjim vrtićima, školama i knjižnicama na koprivničkom području“  na temu „Suradnja s roditeljima Romima“. Suorganizatori su Udruga Roma „Korak po korak“ Koprivničko-križevačke županije, Pučko otvoreno učilište „Korak po korak“ iz Zagreba i Mreža podrške romskoj djeci  REYN Hrvatska.

U ponedjeljak, 3. 4. 2017. s početkom u 16.30 sati u Dječjem odjelu održat će se Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje. Voditeljica je odgajateljica Branka Grudić, a ovog će se ponedjeljka čitanjem priče Lav i ptica obilježiti i Međunarodni dan dječje knjige (2.4.).

U srijedu, 5.4.2017. u 13.00 sati u Dječjem odjelu na rasporedu je, kao i svake srijede, radionica informatičke i informacijske pismenosti „Mreža plus: istraži korisne web alate i stranice!“.
 
U srijedu, 5.4.2017. u 18 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica Nada Zlatar Lukavski predstavit će portal „Sirovi recepti“ i udrugu „Zdravlje iz prirode“ u sklopu projekta Zdravi grad Koprivnica. Publici će prezentirati recepte sirove hrane koji su zastupljeni na portalu te će se osvrnuti na to kako sirova hrana i svježi sokovi djeluju na naše zdravlje. Za posjetitelje će pripremiti i mali sirovi domjenak!

U subotu, 8.4.2017. od 10.00 do 11.30 sati održat će se Savjetovanje za roditelje djece s teškoćama čitanja i disleksijom u Dječjem odjelu, koje će voditi logopedinja Diana Plantak. Tijekom razgovora, svi zainteresirani mogu potražiti savjete za rad s djecom, ali i saznati druge korisne informacije. Molimo sve zainteresirane da najave svoj dolazak u Dječji odjel osobno, na e-mail djecji@knjiznica-koprivnica.hr ili telefonom 048/622-363, kućni 105.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice