Događanja u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica od 29. srpnja do 2. kolovoza 2013.

26. srpnja 2013.

LJETO U KNJIŽNICI

Pod suncobranima ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica od ponedjeljka, 29. srpnja pa sve do kraja kolovoza, održavat će se svakodnevno: čitaonica na otvorenom, prodaja knjiga otpisanih iz fonda knjižnice te igranje šaha.

U ponedjeljak, 29. srpnja održat će se pričaonica za djecu predškolske dobi (od 4 godine nadalje) pod nazivom „Nikol vam priča“. Voditeljica ovih pričaonica, koje se održavaju svakog ponedjeljka do kraja kolovoza od 17.30 do 18.30 sati, je Nikol Bali, studentica hrvatskog jezika i književnosti te filozofije na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Pored toga, voditeljica je pričaonica u Gradskoj knjižnici Rijeka i jedna od „teta pričalica“ u Dječjoj bolnici Kantrida u Rijeci. Ovog ponedjeljka ispričat će priču o prezaposlenom Marku koji uvijek prije spavanja ima previše posla.
Utorkom od 18.00 do 18.45 sati u Dječjem odjelu održavaju se radionice stranih jezika za djecu od 5 do 8 godina. Ovog utorka, 30. srpnja, na rasporedu je radionica francuskog jezika “Parlez avec François = Razgovarajte s Françoisom“ – Naučimo francuski pričajući francuske bajke koju će voditi Ana Maltarić, prof. francuskog jezika.
Za djecu i mlade u četvrtak, 1. kolovoza s početkom u 13.00 sati u Dječjem odjelu održat će se radionica „Ljetno surfanje u knjižnici“ – osnovna poduka djece u pretraživanju interneta na siguran način namijenjena djeci osnovnoškolske dobi.
U okviru ciklusa „Zdravstveni susreti pod suncobranima“ u petak, 2. kolovoza u 10.00 sati Damir Važanić, bacc.med.tech. govorit će o temi „Prva pomoć u kući“. Program će se održati na terasi knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska.
U radno vrijeme knjižnice, tijekom cijelog ljeta, u Dječjem odjelu djeca mogu sudjelovati u kompjutorskim radionicama, video projekcijama, glazbenim slušaonicama, igranju društvenim igrama, posuditi kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“, kovčežiće „Igraj se i uči“ i sudjelovati u online nagradnom kvizu znanja „Provjeri svoj eko IQ!“ koji je dostupan sve do kraja kolovoza na web stranici knjižnice www.knjiznica-koprivnica.hr.
Ljetno radno vrijeme knjižnice je ponedjeljkom i utorkom od 12.00 do 19.00 sati, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice