Događanja u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica od 27. kolovoza do 1. rujna 2012.

21. kolovoza 2012.

Posljednji tjedan održavanja programa „Ljeto u knjižnici“ obilježit će nekoliko događanja. Od ponedjeljka, 27. do petka, 31. kolovoza pod suncobranima ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održavat će se svakodnevno čitaonica na otvorenom te prodaja knjiga otpisanih iz fonda knjižnice.

U utorak, 28. kolovoza od 18.00 do 18.45 u Dječjem odjelu knjižnice održat će se Moja prva kompjutorska radionica namijenjena djeci predškolskog uzrasta. U radionici najmlađi će se upoznati s računalom i kroz igru uz pomoć CD-ROM-ova upoznati slova, brojeve, prirodu, čitati digitalne slikovnice i saznati kako na zdrav i siguran način koristiti računalo. U srijedu, 29. kolovoza u 10.00 sati održat će se kreativna radionica „Pod suncobranima – ljeto na staklu“. Radionica u suradnji s Udrugom za pomoć osobama s mentalnom retardacijom – Klubom „Latica“ namijenjena je djeci i odraslima. Voditelji radionice su članovi Kluba i Danijela Zrakić. Ponesite sa sobom staklenku koju si možete oslikati na ovoj radionici.U srijedu 29. kolovoza s početkom u 13.00 sati u Dječjem odjelu, pod vodstvom knjižničara, održat će se radionica „Surfanje u knjižnici“ – osnovna poduka djece u pretraživanju interneta na siguran način.U radno vrijeme knjižnice, tijekom cijelog ljeta, u Dječjem odjelu djeca i mladi mogu sudjelovati u kompjutorskim radionicama, video projekcijama, glazbenim slušaonicama, igranju društvenim igrama, posuditi kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“, kovčežiće „Igraj se i uči“ i sudjelovati u online nagradnom kvizu znanja „Upoznajmo Finsku – zemlju naše sestrinske knjižnice iz grada Sasatamale“ koji je dostupan sve do kraja kolovoza na web stranici knjižnice www.knjiznica-koprivnica.hr.

Do 31. kolovoza knjižnica radi ponedjeljkom i utorkom od 12.00 do 19.00 sati, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 15.00 sati. Od subote, 1. rujna Knjižnica radi uobičajeno, ponedjeljak – petak od 8.00 do 19.00 sati i prve tri subote u mjesecu od 8.00 do 13.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice